Akkor induljunk neki!!! Egyébként nagyon szimpatikus a program. A könyvekben nagyon jól le van írva minden. Persze elolvastam már egy párszor mindegyiket! Konkrét kész étlap van mindegyik részhez! Ez sokat segít.
Nos bevallom, a legnehezebb az, hogy közben a családomat nem fogyókúráztathatom! Persze igyekszem belevinni az ő étkezésükbe is a programot. Több párolt zöldség, saláta, gyümölcs......
No de lássuk a mai napot!
Reggeli:
Nekem maximálisan bejött a zabpehely, zabkorpa idény gyümölccsel. Ráadásul ezt lehet is enni ebben a szakaszban, igaz a a kódjuk szerint nem, de Béres Alexandra (továbbiakban BA) engedélyezi.
Hozzávalók:
3,5 dkg zabpehely (ez kimértem kb 1 kupica), 2 dkg zabkorpa (ez kb 1 teáskanál), forró víz, idény gyümölcs
1. A zabpelyhet és a zabkorpát összekeverjük egy müzlis tálba, nyakon öntjük annyi forró vízzel, ami ellepi, és váruk, amíg szépen megdagad, rászeleteljük a friss gyümölcsöt és már lehet is enni!
Tízórai:
1 közepes alma
Ebéd
Emeletes paradicsom mozzarellával töltve sült gombával
Hozzávalók:
1 nagy paradicsom, 1 nagy gomba, fél csomag mozzarella, só, bors ízlés szerint, bazsalikom
1. A paradicsomot és a mozzarellát felkarikázom, A paradicsom szeleteket fűszerezem és egymásra rétegezem a mozzarellával, majd óvatosan összetűzöm fogpiszkálóval.
2. A gombát alaposan megmosom és befűszerezem ízlés szerint.
3. A gombát és a paradicsomot egy tálba teszem és 180 fokon kb 15 perc alatt megsütjük.
Bazsalikom levéllel tálaljuk.
Uzsonna:
3 db közepes szilva
Vacsora:
A vacsora pedig Gombás sült hal lesz! Katt ide!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése