2011. augusztus 28., vasárnap

Közelgő szeptember

Borsika

A rémisztően hosszúnak tűnő nyári szünet végét járjuk, miközben alig volt 2-3 hét valódi nyár. Sebaj, mert amit megspóroltunk a strandon, azt most feláldozhatjuk az iskolakezdés oltárán.
Nem könnyű feladat eldönteni, hogy mi is kerüljön a kis nebuló
táskájába. Persze segítségnek ott van a lista, amit a tanító nénik adnak, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a lista soha nem teljes!!
Rutinos szülőként (mert az én emberkém már 3.-ik osztályba megy) megtanultam,hogy a Tescoban kapható füzetek,borítók,tolltartók,rajzlap,írólap teljesen jók. A grafitceruza, postírón, színes ceruza az mindenképpen papír-írószerben beszerezendő,mert ott legalább van választási lehetőség.
Érdemes megvenni a kicsit drágább ceruzát, mert a legelővigyázatosabb kisiskolásnak is landol földön ceruzája. Az olcsó,akciós ceruza belseje nem bírja a kiképzést,de a Ma**d cerka bírja,és még hegyezhető is:)
Vettem már Fa*er márkájú ceruzát is, de sajnos az sem írja meg magától a leckét...Színesből bármelyik fajta jó,csak a piros piros legyen,ne halványrózsaszín 
Itt kell megjegyeznem,hogy irodaszer,és kellék függő vagyok. Nyálcsorgatva lapozgatom az irodaszer árusító magazinokat:)
Talán ezért is vagyunk már 2 hete teljes menetfelszereléssel ellátva.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése