2012. június 8., péntek

Eper és még mindig eper!!!

A napokban jártunk a helyi Kik-ben. Felfedeztem a régóta vágyott jégkrém gyártót! Azonnal beleszerettem és szereztem 2 csomaggal. Aztán később még két csomaggal! Annyira jó és tisztára az az érzésem, hogy igazi gyári jégkrémet eszem. Á, dehogy attól sokkal jobbat!!! Ebbe pontosan tudom, hogy mi is van benne és ráadásul még fogyókúra közben is lehet enni!!! (feltéve, ha olyat készítek!!!!) 

Hatalmas előnye, hogy nagyon gyorsan elkészül, és szuper egészséges! Ha kihagyjuk belőle a cukrot, akkor pedig még a diétába is befér!
Az eper és a krémsajt szerelmének a gyümölcse következik!

Epres mascarponés jégkrém


Hozzávalók 12 db-hoz:
450 g eper, 2 púpos evőkanál mascarpone, 2 evőkanál cukor

1. Az epret alaposan megmossuk és kicsumázzuk. Turmixgépbe tesszük a cukor és a krémsajt társaságában. Krémesre turmixoljuk.
2. Már mehet is a formákba és a hűtőbe! 

Isteni, én mondom!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése