2012. június 20., szerda

Mezítláb csak nem járhatunk....

Most azt hiszem megpróbálok élni a az internet adta lehetőségekkel!!! 
A következő a helyzet! Az édes kis (nem is kis, hanem inkább nagy) páromat a Teremtő megáldotta számos remek tulajdonsággal. Olyan mint: türelem, nyugalom, magabiztosság, jó beszélőke, kreativitás, jó kézügyesség, és még sokáig sorolhatnám.
De aztán adott mellé 2 cm híján 2 m testmagasságot, aminek azért nagyon sok előnye van. Olyan mint: nem kell létra, a tömegben is könnyen megtalálom, stb. Már találtunk egy szuper varrónőt: a Rózsát, aki megfelelő méretű nadrágot is tud nekünk varrni.
Aztán kapott még  52 és feles láb méretet. No ezzel már nagyobb bajban vagyunk! Cipőt venni, na az kész gyötrelem! Régebben a Nike Boltban még sikerült neki vásárolnunk (az árakról ne is beszéljünk :-((((((()
Aztán nyitott Budapesten is egy-két bolt, de valahol csak 1 fajta cipő van és csak 48-as méretben. Így igazából minden kör bezárult, mezítláb pedig nem járhat. (most még csak oké, de télen???)

Így most hozzátok fordulok kedves BLOG OLVASÓK, szerte a világban! Kérlek benneteket - világ polgárai egyesüljetek egy cél érdekében- ha tudtok segítsetek szegény mezítlábas  apának! 
Biztos csak ebben az országban bojkottálják a nagy lábon élőket!
Még nem tudom, hogyan lehetne megoldani a szállítást, de valamit ki kell találnom (igen, igen a nőknek kell megoldani az élet nagy dolgait!!!)

5 megjegyzés:

  1. Ezt találtam, utánvéttel is szállítanak.

    http://8xland.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=460836

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, itt már jártunk!!! :-((((

    VálaszTörlés
  3. Fehérváron van vhol egy óriások boltja, ott talán, hátha...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ott nem tartanak cipőt!!:-(((( De nagyon köszönöm!

      Törlés