2012. július 31., kedd

Ovi projekt folyt. köv.

Tegnap újra megpróbálkoztunk Kis Mazsolával az ovi látogatással. A múltkori sikertelenség nem szegte a kedvünket. Este már bezengtem, hogy reggel kelünk és megyünk az oviba. 
Reggel könnyedén ment a felkelés (igaz nem hatkor, hanem fél kilenckor;-))))), kisfiam annyira be volt indulva, hogy nem is reggelizett, hanem gyorsan felöltözött (ritka események egyike, ezt tényleg fel kell jegyezni....) és már indultunk is! Igaz a hátizsákba be kellett rakni az elemózsiát.....
Felpattantunk a futóbiciklire (bizonyám !!!) és röpke 20 perc alatt beviharoztunk az oviba. (az út egyébként is kb 15 perc, még egy felnőttnek is).
Sajnos a jövendőbeli óvónéninkkel nem találkoztunk, mert éppen szabadságon volt.  De Zsuzsa és Éva óvónéni nagyon kedvesen fogadtak minket és közös játékra invitálták Mazsola babát. 
Persze mondanom sem kell, az én Kisfiam az anya "szoknyája" mögé bújva figyelt, majd egyszer csak közölte, hogy menjünk homokozni.
A homokozóban aztán megindult az ismerkedés: Bianka és Mara kezelésbe vette Kis Mazsolát. Mint egy jó háziasszony sütöttek és főztek ránk. Készültek a finomabbnál finomabb homok sütik és fagyik. Én pedig bőszen kóstolgattam..
Aztán kipróbáltuk a hinta-palintát is. Természetesen azt is a lányokkal karöltve.
Majd aztán "óra közös játék" után Kis Mazsola közölte, hogy:
- Na most már mehetünk haza. 
Így aztán "nem könnyes" búcsút vettük és elindultunk haza. Megígértük, hogy holnap újra megyünk, hiszen óvodai jelet kell választanunk. Apa szolidan javasolt a szalonna, kolbász, traktor, csavarhúzó esetleg háti permetező jelet. Mire az óvónéni csak szelíden mosolygott......




folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése