Hmmm. Mi is kell hozzá? Egy kis piskóta maradék, némi csokoládé (Kis Mazsola csoki nyulacskái és tojáskái..... ajajajaj), ici-pici rum aroma, színes cukrok, csoki reszelék.
Húsvéti piskótatojás
Hozzávalók:
Piskóta morzsa, olvasztott csokoládé (a morzsa mennyiségétől függően), rum aroma, esetleg RUM:-))), színes cukor, csokoládé forgács, kókusz reszelék, kevés fehér csoki olvasztva
1. Az olvasztott csokoládét összekeverjük a piskóta morzsával. (addig olvasztgattam Kis Mazsola csoki nyulacskáit, míg formázható lett a morzsa, persze ezt csak akkor mertem csinálni, mikor elaludt az én kis angyalkám....)
2. Pár perce kitettem a hidegre, majd tojásokat formáztam a masszából, színes cukorba, kókuszba, csokiforgácsba hempergettem vagy az olvasztott fehér csokival megírokáztam és muffin papírba tettem őket. Jöhetnek a locsolók!!!!
(Kis Mazsola tuti befutó, mert már ma kilocsolt rám egy flakon Nyuszi kölnit!!)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése