2011. december 17., szombat

Szolgálati közlemény 1.

A napokban nálunk járt egy nagyon kedves barátnőm. Ahogy ő mondja magáról Őreg barátnőm. (nem tudom miért mondja,mert olyan mint a Perpetuum Mobile, megy mint egy Duracell nyuszi!!!:-))))) Szóval itt volt, és Kis Mazsolának elhozta Budapestről a Jézuska ajándékát! Bizonyám nálunk már járt Éjja mama budapesti Jézuskája Mazsola nagyon nagy örömére!
A sok szép ajándék kicsomagolása után (egészen pontosan a gyönyörű csomagoló papírok széttépése után) Éjja mama jelezte, hogy nem tud megjegyzést írni a blogunkoz! Hiába próbálta a technika ördöge nem hagyta!


Kedves Éjja mama!!
Íme a megjegyzés írás lépései:

1. Ha elolvastad az aktuális bejegyzésünket és az elnyerte a tetszésedet továbbá égető vágyat érzel arra, hogy valami megjegyzést tegyél arról, akkor keresd meg a bejegyzés alatt lévő következő feliratot:   0 megjegyzés    Katt ide erre!!
2. Mikor erre kattintottál találsz egy szép nagy téglalapot Megjegyzés küldése címmel. Ide írhatod be gondolataidat, érzéseidet megjegyzésedet!
Ha kész vagy, kattints a Megjegyzés írása Mint:    (legörgethető sávra) Ha van gmail-os emilcímed akkor annak segítségével léphetsz be, ha nincsen akkor a Névtelen sor választva léphetsz tovább.
3. Majd kattints a Közzététel gombra.
4. Ekkor megjelenik egy kis ablak Szóellenőrzés címmel, itt be kell gépelni azt a szót, amit ott látsz a ablakban. (ez általában értelmetlen szó, kissé torzítva vannak a betűk és színesek )
5. Ha ez is megvan, akkor már csak egy lépés: Kattints a közzététel gombra, és megjelenik megjegyzésed a blogunkba. Amit előre is köszönök!!!

Millió puszi!!

Mazsola és Kis Mazsola

Ui.: Gyere gyakrabban!!! Ja és a Jézuska is (jöhetne 365 napból mondjuk 363 x :-))))))))))))))))))

8 megjegyzés:

  1. már az első sor után tudtam, kiről van szó, ugyanis közös barátnőnk, én is nagyon szeretem, ezt a belevaló, vagány, energikus csajszit, az öreg jelző szerintem is teljességgel indokolatlan, ill. felvonultatja a rá jellemző finom, önironikus humorát :)
    kíváncsi vagyok, az érintett tudja-e én ki vagyok, mert itt az egyszerűbb kivitelezés érdekében a névtelenség álarca mögé húzódtam :) de bármikor vállalom a véleményemet, már csak azért is, mert róla rosszat írni lehetetlen :) na jó, nem, ritkán találkozunk mostanság, s ez eléggé rossz :( puszi

    VálaszTörlés
  2. ui.: egyébként anno Évával közös gondunk volt, hogy nem tudunk írni erre a felületre, de ez olyan, mint a sütés, először nagyon meg kell kínlódni a hőn áhított eredményért, aztán már megy magától, persze még mindig úgy írom be a betűket, mint a villám, 10 ujjal, 8 keres, kettő gépel, villámtempóban, azaz néha-néha lecsapva :)

    VálaszTörlés
  3. KedveDiám és Kis Mazsola

    Nagyon jól esett az írás rólam, minden jelzője jól esett...az igaz, hogy jólenne, ha mindig karácsony lenne, de ebbél csak azok a gondolatok amiket írtál te és a másik"ismeretlen" barátosném, fix,hogy a "NIX"
    Azért remélem, amit írtam átment..puszi,igen jó lenne többször is beszélgetni..pusz..

    VálaszTörlés
  4. az már bizony fix, hogy hiába rejtőztem anonym, te fix, hogy rámismertél, helyes :)
    a legjobb az egészben, hogy a rólad írtakat tényleg mindketten komolyan gondoljuk, de akkor sem "öreg" barátosnőnk vagy, mert:
    1) jól nézel ki, jó formában vagy, bomba alakkal, ízléses gardróbbal, igazán letagadhatnál pár évet
    2) bármi történjen is fiatalos lendülettel állsz talpra, mit állsz? szökkensz
    3) nyitott, érdeklődő, vidám vagy, hatalmas érző szívvel
    4) csak egyfajta ráncaid vannak: nevetőráncok, ezek pedig köztudottan napsugarak
    na most akkor már érted, miért is tiltakozom ekkora hévvel e jelző hallatán
    puszi neked!
    és hiányoznak a jóízű nevetések, beszélgetések, mert sokat veszített Földvár, mióta nem vagytok itt, szürkébb lett, hiányzik a lendület, az őszinteség, az igazságok...de ettől függetlenül jóbarátként csak azt kívánom, legyél boldog, s önnmagad, legalább pár évtizedig még :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Ismerőseim!!! Ismerőseim???? BARTÁTNŐIM!!!!

    Nagyon örülök NEKTEK!!! Csupa jót kívánok nektek és azt hogy sokáig beszélgessünk!!! Még ha csak így is, és itt!!!

    Puszi
    Mazsola

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük kreatív barátosnőnk! Mi is csak jót kívánunk neked, s az egész családodnak! Mondanivalónk garantáltan mindig lesz :)
    puszi: Andi.

    VálaszTörlés
  7. Jó volna egy kis plusz jövedelem ?

    - Passzív házak ingatlanbefektetési alap és Hálózatépítési marketing rendszer
    - Online pénzkereseti lehetõség
    - Akár már 100 Dollár egyszeri befektetéssel is elkezdhetõ (100USD ~ kb 22.000 Forint )
    - Keress pénzt azzal hogy befektetõket toborzol a cégnek.
    - Tegyél szert passzív jövedelemre.
    Részletek a honlapomon: http://passzivhazak.uw.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen!
      Örülők, hogy nálam jártál!
      Az ötlet nem rossz, de én csak segítséget akartam adni fel a felhasználóknak!! Lám sikeres voltam! :-)))))
      Ha reklám felületet szeretnél a blogomon, megegyezhetünk! :-))))

      Mazsola

      Törlés