2012. február 6., hétfő

37. nap Fehérje nap (2012.02.07)

Ezt a finomságot Apa és Kis Mazsola készítette el nekem először! Kis Mazsola apró kis ujjacskáival morzsolta a hal filére a fűszereket. Apa kevés olivaolajban vaj puhára sütötte. Hmmm isteni én mondom. (főleg, hogy nem nekem kellett elkészítenem!!)


Sült pangásius filé zöld salátával


Hozzávalók:
2 pangásius filé (Apa az Aldiban vette, jó áron volt és praktikus visszazárható csomagolása van), só, bors, morzsolt citromfű, és pirospaprika ízlés szerint, olivaolaj a sütéshez
paprika, paradicsom, saláta mix, 1 kefir az öntethez

1. A halfiléket befűszerezzük és kb 15 percig állni hagyjuk.
2. Az olivaolajon szép pirosra sütjük a filéket.
3. Már csak a sálat hiányzik. A paprikát, paradicsomot apróra vágjuk és a salátamixhez adjuk. Leöntjük a kefirrel és már falatozhatjuk is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése