2012. február 27., hétfő

55. nap Fehérje nap

Néha, már azt sem tudom, hogy milyen napom is van. Azt leszámítva, hogy SZUPER! Szóval, hogy fehérje, vagy keményítő, vagy mi....
De ma újra lehet húst enni! Igaz tegnap (vasárnap) a gyümölcsnapon, vétkeztem... Az anyukám rétest sütött! Hiába nem tudtam ellenállni!
De ma ígérem csak fehérjét eszem.  Hmm.. Egy igazi hamisítatlan nyári íz. A hűtőből horgásztam egy kis fagyasztott keszeget és pontyot. Persze, nem olyan mint nyáron, de azért isteni! 
 Ja, és este egy Béres Alexandra DVD lesz a desszert!

Sült keszeg és ponty

Hozzávalók:
személyenként 1-1 keszeg sűrűn beirdalva és 1-1 szelet ponty, só, ízlés szerint,
A halak bundázásához:
2 evőkanál liszt, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1/4 mokkáskanál bors

1. A halak bundázásához összekeverjük a lisztet, borsot, pirospaprikát.
2. A halakat ízlés szerint sózzuk, majd a bundába forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.
3. Friss salátával tálaljuk. Hmmm ..... Igazi nyári ízek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése