Néha, már azt sem tudom, hogy milyen napom is van. Azt leszámítva, hogy SZUPER! Szóval, hogy fehérje, vagy keményítő, vagy mi....
De ma újra lehet húst enni! Igaz tegnap (vasárnap) a gyümölcsnapon, vétkeztem... Az anyukám rétest sütött! Hiába nem tudtam ellenállni!
De ma ígérem csak fehérjét eszem. Hmm.. Egy igazi hamisítatlan nyári íz. A hűtőből horgásztam egy kis fagyasztott keszeget és pontyot. Persze, nem olyan mint nyáron, de azért isteni!
Ja, és este egy Béres Alexandra DVD lesz a desszert!
Sült keszeg és ponty
Hozzávalók:
személyenként 1-1 keszeg sűrűn beirdalva és 1-1 szelet ponty, só, ízlés szerint,
A halak bundázásához:
2 evőkanál liszt, 1 mokkáskanál pirospaprika, 1/4 mokkáskanál bors
1. A halak bundázásához összekeverjük a lisztet, borsot, pirospaprikát.
2. A halakat ízlés szerint sózzuk, majd a bundába forgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.
3. Friss salátával tálaljuk. Hmmm ..... Igazi nyári ízek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése