2012. február 2., csütörtök

33. nap fehérje nap (2012.02.03.)

Megint egy olyan étel, amit a nemcsak az íze miatt szeretem, hanem, mert nem kell vele sokat babrálni, mosogatni, mellette állni. Az íze pedig isteni. A házi lecsóban vaj puhára fő a hús, a lecsó pedig átveszi a hús isteni ízét. Természetesen a család többi tagjának párolt rizzsel lehet tálalni.

Házi lecsós csirkeszárny



Hozzávalók:
4 csirkeszárny, 1 üveg házi lecsó, só, bors ízlés szerint

1. A csirkeszárnykat sózzuk, borsozzuk és egy megfelelő méretű edénybe tesszük (amit be lehet tenni a sütőbe).
2. Nyakon öntjük egy üveg fincsi házi lecsóval (no persze ennek hiányában bolti is jó...)és mehet a sütőbe kb 50 órára 170 fokra

Már csak ki kell várni míg elkészül.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése