2012. január 9., hétfő

A második gyümölcsnap pozitív tapasztalatai.... Alkotói válság és ZUMBA

Nos, hamarosan túl vagyok a második gyümölcsnapon is. Mit mondjak, csak kicsit volt könnyebb, mint az első. Na jó kétszer kicsit volt könnyebb. Ma nem kellett  kenyeret sütnöm, de Kis Mazsola friss péksüteményt majszolgatott reggelire....(csöpp,csöpp..) Délben a szokásos, én alma a család többi tagja a vasárnapi finom ebéd maradványit pusztította. Estére apa kedvesen meglepett néhány friss gyümölccsel, mert itthon csak 1-2 alma és néhány narancs hervadozott.
Ráadásul, mióta belekezdtem a 90 napba, mintha az alkotói kedvem is alább hagyott volna. De tényleg... Igaz, hogy amikor az ember nem ehet, akkor persze annál inkább azon jár az esze, hogy mit és hogyan lehet enni, de leginkább azon, hogy mikor???? MOST!!!
Karácsonykor és az ünnepek között is tombolt bennem a tette vágy, a barkácsolhatnék. Mindig azon járt az eszem, mit és hogyan és legfőképpen MIKOR??? (az idő az egyik legfontosabb tényező!)OOOO....
A kérdések ugyanazok, de nem egy a témakör!?
Az "alkotói válság" még akkor sem hagyott alább, amikor az első 4 nap után MINUSZ 1KG testsúly csökkenéssel büszkélkedhettem. Valahogy az sem adott lendületet.
De most a második gyümölcsnap vége felé, valahogy úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, a gondolataim kitisztultak, sok minden a helyre került bennem. Tényleg igaz lehet, hogyha az ember teste nem azon fáradozik, hogy folyamatosan emészt és emészt újabb és újabb magába tuszkolt ételt (ó azok a finom husikák, sült krumplik, no meg a sütik...),akkor jut ideje másra is. Mint például: mire is??
De tényleg sokkal jobban érzem magam. Ráadásul holnap még Zumba órára is megyek a barátnőmmel. Igen, igen. Megpróbálom teljesíteni az újévi fogadalmamat! Természetesen beszámolok róla!!!
A legfontosabb, holnap mérlegelés!!

2 megjegyzés:

  1. :) látod-látod? hozzád egész egyszerűen nem passzol az alkotói válság, sokáig nem szunnyad a benned rejlő tettrekész kreativitás :) és gratula az eredményedhez :) csak így tovább! zumba után tilos méredzkedni, mert a nevetés és jókedv hízlal :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!!!
    No majd holnap meglátjuk, ha holnap ilyenkor tudok írni, akkor már megtudjuk a részleteket!!!

    VálaszTörlés